ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
 
Η παράδοση είναι δωρεάν για τις παραγγελίες σας από 60,00 Ευρώ και άνω και γίνεται εντός (2) δύο εργάσιμων ημερών* σε όλη την ελληνική επικράτεια. Για παραγγελίες κάτω από 60,00 η επιβάρυνση της αποστολής είναι 3 Ευρώ έως 2 κιλά και 4,50 από 2 κιλά και άνω. 
 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ: 3,00 ΕΥΡΩ (ΕΩΣ 2 ΚΙΛΑ), 4,50 ΕΥΡΩ (>2 ΚΙΛΑ)

* ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν το δέμα σας είναι πάνω από πέντε [5] κιλά, έχετε επιλογή να παραλάβετε την παραγγελία σας:

1. Με εταιρία ταχυμεταφορών courier με επιπλέον χρέωση για την οποία σάς ενημερώνουμε πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

2. Με μεταφορικό πρακτορείο χωρίς επιπλέον χρέωση (λαμβάνετε τα στοιχεία του μεταφορικού πρακτορείου με email). Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. 

* Για αποστολή σε δυσπρόσιτες περιοχές, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστρεήσεις και ισχύουν επιβαρύνσεις στα έξοδα αποστολής για τις οποίες ενημερώνεστε πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

 
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
 
Για αποστολές στην Κύπρο, η χρέωση είναι 17,00 Ευρώ έως 2 κιλά και 5,50 Ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, η χρέωση είναι 5,00 Ευρώ.

 
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας όλο το εικοσιτετράωρο μέσω Internet αλλά και τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στη λειτουργία του Kornizes.gr.
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ : Έχετε στη διάθεσή σας 14 ημέρες για να μας επιστρέψετε ένα προϊόν που δε σας ικανοποιεί. Η προθεσμία επιστροφής προσμετράται από την επόμενη ημέρα παράδοσης της παραγγελίας σας και σάς επιστρέφουμε τα χρήματα που δαπανήσατε και τα έξοδα αποστολής. Περισσότερες λεπτομέρειες για την πολιτική επιστροφών μας μπορείτε να βρείτε στους Όρους Χρήσης στην παράγραφο 11.
 
Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών
T. (+30) 2118500321 Λειτουργεί καθημερινά, 9 π.μ. έως 9 μ.μ.