Καλώς Ήρθατε στο Kornizes.gr
 
Στο Kornizes.gr, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες κορνίζες που κυκλοροφούν στην Ελληνική αγορά. Οι ειδικοί μας επιλέγουν τις ομορφότερες κορνίζες από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες και σας τις παρουσιάζουν στο Kornizes.gr, όπου και μπορείτε να τις αγοράσετε απευθείας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
 
Το Kornizes.gr είναι το μοναδικό Ελληνικό site το οποίο ειδικεύεται στις κορνίζες παντός είδους και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν την ιδανική κορνίζα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υλικών κατασκευής.

H ομάδα του Kornizes.gr επιλέγει να συνεργάζεται με τα καλύτερα καταστήματα που διαθέτουν κορνίζες για κάθε προτίμηση και κάθε περίσταση. Από τις τελευταίες τάσεις της μόδας έως κάποια μοναδική επιλογή, μπορείτε να βρείτε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε επιλέγοντας προϊόντα σύμφωνα με το υλικό κατασκευής, την χωρητικότητα, το είδος, και τα χρήματα που διαθέτετε.

Το Kornizes.gr παρέχει συστάσεις και ιδέες για δώρα τα οποία ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Εάν ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο για ένα παιδί, το αγόρι σας, την κοπέλα σας, θα βρείτε μια περιεκτική λίστα από επιλεγμένες κορνίζες. Είτε ανήκετε στους γενναιόδωρους είτε στους μετρημένους, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το σωστό μέρος! Αφού έχετε επιλέξει το κατάλληλο δώρο και έχετε αποφασίσει να το αγοράσετε, απλά δημιουργείτε έναν λογαριασμό στο Kornizes.gr και ακολουθείτε τα βήματα του checkout.
 
Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών
T. (+30) 2118500321 Λειτουργεί καθημερινά, 9 π.μ. έως 9 μ.μ.